top of page

Date Shape Group

Public·113 members
Katlego Van Rensburg
Katlego Van Rensburg

Minunata Calatorie A Lui Nils Holgersson Pdf Download


Minunata calatorie a lui Nils Holgersson pdf download
Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia (The Wonderful Adventures of Nils) este un roman clasic al literaturii pentru copii, scris de scriitoarea suedeza Selma Lagerlof, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura in 1909. Cartea prezinta povestea unui baiat nazdravan si lenes, care este transformat intr-un pitic de catre un spiridus si pleaca intr-o calatorie fantastica prin Suedia, pe spatele unei gaste salbatice. Pe parcursul aventurii sale, el invata despre geografia, istoria, cultura si fauna tarii sale, dar si despre curaj, prietenie, responsabilitate si iubire.


Download: https://urluso.com/2w4b9t


Daca vrei sa citesti aceasta carte minunata, poti sa o descarci gratuit in format pdf de pe internet. Iata cateva surse de unde poti sa o obtii:  • [Libris.ro]: Aici poti sa gasesti o editie prescurtata si revizuita a cartii, tradusa in limba romana de Andreea Caleman si ilustrata de Thomas Docherty. Cartea are 176 de pagini si este disponibila pentru descarcare la adresa [aceasta].  • [Academia.edu]: Aici poti sa gasesti o editie integrala a cartii, tradusa in limba romana de Daniela Andrei. Cartea are 368 de pagini si este disponibila pentru descarcare la adresa [aceasta].  • [e-Book Twinkl]: Aici poti sa gasesti o adaptare a cartii, realizata de echipa Twinkl pentru a fi accesibila scolarilor. Cartea are 32 de pagini si este disponibila pentru descarcare la adresa [aceasta].
Sper ca ti-am fost de ajutor si ca te vei bucura de lectura acestei carti extraordinare. Daca vrei sa afli mai multe despre Selma Lagerlof si opera ei, poti sa cauti pe Bing mai multe informatii. Iti urez o zi frumoasa!
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page